Fotók és utazásaim az országban és külföldön!

2012. január 28. 18:08 - Levente B.

Szovjet Rt. század, Andráshida-Hatház (Zalaegerszeg)

Hazánk területén nem meglepően az itt állomásozó Szovjet egységek is üzemeltettek rádiótechnikai egységeket, ezek technikája ugyanaz volt mint a Magyar Honvédségnek nem meglepően. Sajnos nincs sok információ a hazánkban állomásozó Szovjet egységekről a 89-es előtti időkről, de nemcsak az rt. századoknál van így, bármilyen másik egység története is hasonlóan rövid ismertségű.

Vándor Károly könyvében a második kötetben a könyv írója említi az országban állomásozott Szovjet rádiótechnikai századokat, ezek egyike volt a jelenlegi Andráshidai rt. egység.

Az rt. a reptér végéből, északi irányból.

A helyszín egy füves reptérhez tartozott és így ma is. A reptér ma elkerített terület melyet őriznek, az rt. helyén ma a reptér fűnyírói, vagyis bárányait tárolják. Ott jártamkor a fő épületben kértem engedélyt a belépésre és szerencsére nem néztek őrültnek. Nem is ajánlom, hogy esetleg valaki a kerítésen lógjon be, a két kutya a területen eltudja venni az ember kedvét.

Fotók a laktanya életéből.

getImage (3).jpg

getImage (4).jpg

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kameraaltal.blog.hu/api/trackback/id/tr753964082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Fotók és utazásaim az országban és külföldön!
süti beállítások módosítása