Fotók és utazásaim az országban és külföldön!

2012. április 20. 12:53 - Levente B.

A Veszprém-Újmajor,"O" ponti lőtér.

FONTOS: az eseményen nem mint civil, hanem az lhsn.hu oldal sajtósaként voltam jelen, ezért kérek mindenkit, hogy ne keressenek meg azzal a kérdéssel, hogy míly módon lehet bejutni ide. 

A www.lshn.hu oldal teljesen nonprofit, semmilyen anyagi támogatást a honvédségtől, vagy más médiától (újság, TV) nem kapunk, a sajtó nyílvános helyekre önerőből jutunk el, a saját pénzünkből. Éppen ezért felajánlásokat szívesen fogadunk. Köszönjük. 

A fényképeken, talán a világ egyik legszebb helikoptere látható. A Mil-24-es egy szovjet tervezőiroda a Mil szüleménye, melyet 1976-ban állítottak harcrendbe a nagytestvérnél. A képeken látható alváltozat a Mil-24P. 

A helyszín maga őrzött, ezért nem biztos, hogy érdemes lenne bemenni a területre, de felnem robant lőszerek miatt sem ajánlatos csak úgy sétálni egyett. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kameraaltal.blog.hu/api/trackback/id/tr724462899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Fotók és utazásaim az országban és külföldön!
süti beállítások módosítása