Fotók és utazásaim az országban és külföldön!

2012. április 20. 12:23 - Levente B.

Szovjet Rt. század, Kondorfa (Szentgotthárd)

Itt a 60-as 70-es években épült egy Szovjet rádiótechnikai állomás, a területe kicsi volt ugyan és két domb volt összesen amin, egy szemtanú szerint volt amelyik bólogatott és volt amelyik forgott. Szóval érthetően egy magasságmérő radar volt és egy távolságmérő. 

 46°53'11.83"É  16°22'59.06"K

3 db épület volt a helyszínen, ma már 1 db van csak, a maradékot elhordták, állítólag hathatós segítséggel. Ha fenti térképet alaposan megnézzük akkor a fák védelmében van a ma is egyben lévő épület, attól balra egy korábbi épület alapjának maradványa van még, a kettő között egy fás allé van, jobra az épülettől a fő út, amiről színtén balra találhatóak a radardombok, azok formája szépen kivehető.  

A volt kapu bejáró, a fák takarásában van az egyetlen megmaradt épület.
 
A Helyszín tökéletesen megközelíthető, betonozott úton, Szentgotthárd felől ha jövünk, Kondorfát elhagyva felérve a domb tetőre közvetlenül a volt TSZ előtt kell befordulni és vagy 500 méter után jutunk el a "célterületre". 
 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kameraaltal.blog.hu/api/trackback/id/tr254462837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Fotók és utazásaim az országban és külföldön!
süti beállítások módosítása