Fotók és utazásaim az országban és külföldön!

2011. november 23. 19:26 - Levente B.

MN6617, 54/5. honi rádiótechnikai század, Molnaszecsőd 2. rész

Molnaszecsőd a maga nagy területével kéztet engem arra, hogy két részre bontsam le. A temérdek fotót amit itt készítettem köszönhető annak, hogy a laktanya rész, közismertebb szóval használva a szállás részek a szervíz kocsi állások egyben van a radar állásokkal.

A szállás épület relatíve egyben van, a főkaput nem találtam meg elsőre, erős bozót erdőn kell átvágni hozzá. Az épület középső táján egy allén kellet régen bemenni a bejárathoz, ma már ezt úgy benőtte a növényzet, hogy "kerülővel" lehet bemenni. A fő épület tövében van egy laposabb szárny, mely talán az étkezde lehetett, az átjáró be van falazva azon keresztűl nem tudunk bemenni.

Hátul van a szerelő állás és a kocsi "pihenő". Plusz egy épület, és innen el lehet érni az egyetlen megmaradt őrtornyot is. Legalábbis tudtommal ez az egy van.

Bent, az embernek "Csernobil" érzése van, aki játszott a Call of Duty 4: Modern Warfare játékkal tudja miről beszélek. Rendkívül izgalmas érzés fogja el ilyenkor a nézelődőt és ilyen helyszíneket általában a poszt-apokaliptikus filmekben láthatunk.

 Végére itt egy részlet a COD4: Moder Warfare csernobili pályáról!

A bejegyzés trackback címe:

https://kameraaltal.blog.hu/api/trackback/id/tr133406747
Fotók és utazásaim az országban és külföldön!
süti beállítások módosítása