Fotók és utazásaim az országban és külföldön!

2011. július 27. 09:49 - Levente B.

Indulás

Egy utazást, egy nyaralást, de akár egy hétvégét el lehet mesélni a barátoknak, családtagoknak, hogy az mennyire jó volt, milyen látnivalók (múzeumok, tájak, diszkók, tengerpartok, strandok) színesítették a napjainkat.

De mindez nem elég ha az ember nem hozza vissza magával a vizuális ingereket, és itt pedig a fényképezőgépre gondolok. Mert ugye mondják, hogy egy fénykép többet tud mondani minden szónál.

Szerencsésnek mondhatom magamat, hogy a munkámat ilyenkor magammal tudom vinni, mindent amit eddig tapasztalatként gyűjtöttem a fotózás terén hobbiként kamatozhatom. És igazán gyümölcsöző végeredménnyel jövök ilyenkor "haza". 

A blogom során, fényképekben fogom tovább adni mindazt amit megtapasztaltam, amit ajánlani szeretnék majd az olvasóknak 3 kedvenc "nyaralóhelyemről".

- Az első Madeira szigete.

- A második Isztria, Horvátország talán legszebb vidéke.

- És, hogy Magyar részek se essenek ki a sorból, az Őrvidék (magyarul Őrség), és annak Szlovén és Osztrák részei.

Jó olvasást kívánok a következő időkre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kameraaltal.blog.hu/api/trackback/id/tr113103508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Fotók és utazásaim az országban és külföldön!
süti beállítások módosítása